ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2021 – Ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Το 2021 είναι η δεύτερη συνεχή χρονιά πανδημίας, η οποία κυριολεκτικά επηρέασε τον αθλητισμό. Οι αθλητές έπρεπε να κάνουν τις προσωπικές τους υπερβάσεις, για να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους. Η κανονικότητα που γνωρίζαμε έπαψε πια να υφίσταται.

Σε αυτή την περίεργη δεύτερη χρονιά, αναλύοντας τα αποτελέσματα και προσπαθώντας να κάνουμε μια αξιολόγηση, όπως τόσες δεκαετίες είχαμε συνηθίσει να κάνουμε, βλέπουμε πως ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ μπορεί να είναι πια, μετά από 25 χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας, στην ΠΡΩΤΗ θέση των σωματείων της χώρας. Ακόμη κι αν με κάποιους ιδιαίτερους συντελεστές δεν είναι πρώτος κι είναι δεύτερος, πάλι η αξία της θέσης δεν αλλάζει.

Κάθε χρονιά στον στίβο μπορεί να ξεκινάει από μηδενική βάση, όμως θεωρούμε δεδομένο, πως ότι χτίστηκε από τους αθλητές μας όλα αυτά τα χρόνια, συσωρεύθηκε ως αποτέλεσμα, αναβαθμίστηκε και είναι μία πραγματικότητα για το τελευταίο έτος.
Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να αισθανόμαστε, για το αλύγιστο πνεύμα, την ψυχική προσύλωση και την ατελείτη σωματική προσπάθεια, που κατέβαλαν οι αθλητές μας για να φτάσουν ο καθένας στο καλύτερο αποτέλεσμα... κι ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ εορτάζοντας τα εικοσιπέντε χρόνια του, στην ΚΟΡΥΦΗ.
Ένας μικρός απολογισμός για τα αστέρια του στίβου του ΑΜΕΙΝΙΑ
Η πρώτη αθλήτρια του σωματείου η οποία συμμετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η Ειρήνη Βασιλείου, κυρίαρχη τα τελευταία χρόνια στα 400 μ στην χώρα μας. Μέλος της εθνικής ομάδας, με συμμετοχές και διακρίσεις σε Πανευρωπικό και Βαλκανικό επίπεδο. Η απόδειξη της αφοσίωσης στον στόχο. Συνδυασμός προπόνησης κι εργασίας. Παράδειγμα για τους νεότερους αθλητές.
Άριστη αθλήτρια κι άριστη μαθήτρια, η Αναστασία Ρέτσα κερδίζει τίτλους κι ανεβάζει τον πήχυ στο επί κοντώ, συμμετέχοντας διεκδικόντας και κερδίζοντας νίκες σε όλες της Ηπείρους. Συνεχίζει μία παράδοση στο αγώνισμα. Δεν είναι τυχαία η υποτροφία στο κορυφαίο πανεπιστήμιο του κόσμου ( Harvard)
Κορυφαίος Έλληνας τριπλουνίστας τα τελευταία χρόνια, καταξιώνεται και στην κατηγορία ανδρών, ο Νίκος Ανδρικόπουλος διαγράφει μία ξεχωριστή πορεία στο στιβικό στερέωμα. Με συνέχεια και συνέπεια, με στοχοπροσύλωση και αφοσίωση, σκαλοπάτι σκαλοπάτι, διεκδικεί το καλύτερο. Όλα αυτά τα χρόνια συνδύασε τον υψηλό αθλητισμό με τις πανεπιστημιακές σπουδές, τις οποίες κι ολοκλήρωσε, επιτυχώς. Μέλος της εθνικής ομάδας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες ( με το μοναδικό ρεκόρ 3 χρυσών μεταλλίων στην κατηγορία των εφήβων), φέτος έλαβε μέρος και σε diamond league.
Ο Σωτήρης Χύτας κυρίαρχος στο επί κοντώ σε όλες τις μικρές κατηγορίες, μέχρι σήμερα, δείχνει έτοιμος για κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο είναι θέμα χρόνου. Αποτελεί μία ήρεμη δύναμη με Διεθνείς συμμετοχές και διακρίσεις .
Σταθερή αξία στο αγώνισμα του ύψους. Η Δέσποινα Μαλταμπέ στον Ελληνικό χώρο, βρίσκεται στις κορυφαίες του αγωνίσματος κι επιβεβαιώνει την αξία της για πολλοστή φορά και με τις διακρίσεις της στα μεγάλα πρωταθλήματα και με τις συμμετοχές και διακρίσεις στις διεθνείς διοργανώσεις. Με υπομονή κι επιμονή καταγράφει μία ιδιαίτέρως σημαντική αθλητική πορεία.
Η νέα δύναμη στα ψηλά εμπόδια ονομάζεται Αλκυόνη Ζαρόκωστα. Έδωσε το στίγμα της πολύ νωρίς. Από τις αθλήτριες με τα υψηλότερα επίπεδα βελτίωσης εντός ενός έτους. Με μία μοναδική μαχητικότητα, πίστη στο αποτέλεσμα, τεράστια ψυχικά προσόντα, θέλει τους αγώνες της για να δείξει τι μπορεί να καταφέρει. Κέρδισε μετάλλια σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες. Έχουμε να περιμένουμε πολλά και έχει πολλά χρόνια αθλητικής καριέρας μπροστά της. Το εθνόσημο την περιμένει.
Η ήρεμη τορπίλη. Νέα αθλήτρια με εντυπωσιακή πρόοδο στα 100 μ, όχι ανεξήγητη για όσους γνωρίζουν την καθημερινή της προσπάθεια. Η Μαρία Μήτα εντυπωσίασε με τις νίκες της και τις επιδόσεις της στους αγώνες, αυτούς που τη βλέπουν εκεί, αλλά όσοι την παρακολουθούν καθημερινά γνωρίζουν πολύ καλά, ότι το 2021 έδειξε ένα δείγμα των δυνατοτήτων της και ήταν μία από τις αθλήτριες που σίγουρα επηρεάστηκε από τον μικρό αριθμό αγώνων. Επίσης το εθνόσημο την περιμένει.
Από τις αθλήτριες που έδειξε την αξία της, αξιοποιόντας την ευκαιρία που της δόθηκε. Η Ελευθερία Κολοκυθά ως αθλήτρια των σπριντ κι εξαιρετική σκυταλοδρόμος, μετά από πολλά χρόνια προπόνησης γεύτηκε την χαρά της νίκης. Με τον ίδιο ζήλο οφείλει να συνεχίσει, γιατί τρώγοντας ανοίγει η όρεξη.
Αθλήτρια των 400 μ με μεγάλο πείσμα και θέληση η Σουζάνα Μανδαράκα δικδίκησε και πήρε θέση στην ομάδα σκυταλοδρομίας που κατέκτησε την πρώτη θέση. Έχει δυνατότητες και στα αγωνίσματα των σπριντ. Συνετή, δυναμική ακολουθεί την καθημερινή προπόνηση με πρόγραμμα και στόχο.
Ο δικός μας γίγαντας των ρίψεων είναι ο Αννίβας Οικονόμου. Σε μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά, ο σφαιροβόλος μας κατάφερε και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα να διακριθεί και στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες να λάβει μέρος και μάλιστα για λίγο να χάσει την είσοδό του στον τελικό. Σημαντικότερο όλων ίσως, ότι εκτός από την καθημερινή προπόνηση, το καθημερινό διάβασμά του απέδωσε, δίνοντάς του παράλληλα και την είσοδο στην ιατρική που επιθυμούσε.
Ο δεύτερος δικός μας γίγαντας των ρίψεων και λίγο μεγαλύτερος ηλικιακά, είναι ο δισκοβόλος μας Νίκος Νικολόπουλος. Ένας αθλητής που τίποτα δεν τον σταματά. Ούτε τραυματισμοί, ατυχίες, οτιδήποτε. Είναι ένας αθλητής που με το κεφάλι χαμηλά και το μυαλό συγκεντρωμένο περιμένει να πετύχει το αποτέλεσμα. Είναι θέμα αγώνων.
Για αυτή την αθλήτρια θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά. Ο λόγος είναι ότι η εξέλιξή της δημιουργήθηκε από την δουλειά της, την πίστη της, την συνεχή προσπάθειά της και την αγάπη της για το τρέξιμο. Η Χριστίνα Κορωνιού, αθλήτρια των 3.000 μ και 5.000 μ είναι το καλύτερο παράδειγμα αθλήτριας , η οποία όσο μεγαλώνει ηλικιακά, τόσο ανεβαίνει και το αγωνιστικό της επίπεδο. Πρωταθλήτρια δις (ίσως και τρις) μέλος της εθνικής ομάδας, κατέκτησε όχι μόνο μετάλλια αλλά πραγματοποίησε και σημαντικές επιδόσεις. Ως φοιτήτρια θα έχει ακόμη περισσότερο την δυνατότητα να αναζητήσει τα όριά της, τα οποία είναι υψηλά.
Ταλαντούχος αθλητής των 400 μ ο Γιώργος Λαμπαδάρης άφησε πίσω του την πρώτη χρονιά της πανδημίας, η οποία τον επηρέασε και προπονήθηκε άκρως ικανοποιητικά για να βελτιωθεί σημαντικά και να κατακτήσει μετάλλια και συμμετοχές σε πολλούς τελικούς τόσο ατομικά όσο κι ως σκυταλοδρόμος σε όλες τις κατηγορίες. Ιδιαίτερα εξελίξιμος.
Πολλά χρόνια εμφανίζεται ως σταθερή δύναμη. Με ειδίκευση στα φυσικά εμπόδια, ο Μάξιμος Κρητικόπουλος, έκανε την ανάγκη ευκαιρία και παρόλο που ένα πρόβλημα τραυματισμού δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στα φυσικά εμπόδια, σε μία χρονιά που προετοιμαζόταν και για πανελλήνιες εξετάσεις, αντιμετώπισε την προπονητική διαδικασία ως πρόκληση και ξεκούραση από το συνεχές διάβασμα και πέτυχε μεγάλη βελτίωση στην παρατεταμένη ταχύτητα, όχι μόνο βελτιώνοντας τα ρεκόρ του αλλά κατακτώντας και μετάλλια στην μεγάλη σκυταλοδρομία. Η αφοσιωσή του και στον αθλητισμό κατα την διάρκεια των φοιτητικών χρόνιων, θα φέρει και το ανάλογο αποτέλεσμα και στο αγώνισμά του.
Η νέότερη γενειά των αλτών του επι κοντώ αντιπροσωπεύετε από τον Στέφανο Καραγιάννη, ο οποίος με την συνέπεια και την συνεχή του προσπάθεια πέτυχε μεγάλη βελτίωση και βρέθηκε να κατακτά μετάλλιο στην κατηγορία του και να βρίσκεται στους κορυφαίους στις μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες. Ελπίζουμε να συνεχίσει την αγωνιστική του δραστηριότητα.
Νέο μέλος στην οικογένεια του Αμεινία. Πέτυχε ρεκόρ μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας. Η Κατερίνα Αναγνωστίδου αθλήτρια του επί κοντώ, αναμένεται να τοποθετήσει πολύ ψηλά τον πήχυ, τα επόμενα χρόνια.
Εξαιρετική σκυταλοδρόμος, έμπειρη και με μεγάλο πείσμα έφτασε στην κατηγορία των νέων γυναικών για να κατακτήσει πανελλήνιο μετάλλιο. Η Αθανασία Λιανού αθλήτρια των σπριντ, συνδυάζει αθλητισμό και σπουδές. Ανήκει σε αυτούς που απολαμβάνουν τον αθλητικό τρόπο ζωής και μετά τα σχολικά χρόνια και μάλιστα επιτυχημένα.
Η Κων/να Ρουμάνου αθλήτρια των σπριντ, πολλά χρόνια τώρα θα έπρεπε να έχει γευτεί την επιτυχία τπυ μεταλλίου. Όμως η αλλαγή τόπου κατοικίας ( στο εξωτερικό) δεν ωφέλησαν την αθλητική της εξέλιξη. Η επάνοδός της στα πάτρια εδάφη και η αγωνιστικότητά της, της έδωσαν την ευκαιρία να πετύχει μεγαλύτερες νίκες. Γνωρίζοντας οτι το μικρόβιο του αθλητισμού είναι μέσα της, εύχόμαστε να συνεχίσει.
Ο Οδυσσέας Ψαριανός, ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος νεότατος αθλητής μπόρεσε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αγωνιστεί και να κατακτήσει μετάλλια κι επιτυχίες στα σπριντ. Ευχόμαστε την νέα χρονιά να αφιερωθεί για να αντιμετωπίσει πραγματικά υψηλούς αθλητικούς στόχους.
Ο Αλέξανδρος Θέμελης αθλητής των 400 μ συνετός, συνεπής, λογικός, ήρεμος και συγκεντρωμένος στον αθλητικό τρόπο ζωής, συνεχίζοντας την οικογενειακή αθλητική παράδοση, πέτυχε χάρη στην πολύχρονη, με επιμονή κι υπομονή παρουσία του και να κατακτήσει μετάλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και να βελτιωθεί σημαντικά στις επιδόσεις του. Μεγάλη και σταθερή αξία στην μεγάλη σκυτάλη του σωματείου.
Το νέο μεγάλο όνομα της ημιαντοχής και των στηπλ είναι η Μάνια Κουλου. Πέτυχε την καλύτερη απίδοση όλων των εποχών στο αγώνισμά της, 2.000 μ με φυσικά εμπόδια, και διαθέτει όλα τα προσόντα για να προσπαθήσει για κάτι ιδιαιτέρως υψηλό. Αθλήτρια οργανωτική στην ζωή της, πειθαρχημένη, αγωνιστική και πολύ γρήγορη. Αποτελεί μεγάλη παρακαταθήκη για το αγώνισμά της , στην χώρα μας.Το μέλλον θα μας επιβεβαιώσει.
Ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η άλτρια του μήκους Ασπασία Κουρμπαλιώτη. Περιμένουμε πότε η βιολογική και πνευματική ωρίμανση, σε συνδυασμό με την αποτελεσματική ακολουθία της προπονητικής διαδικασίας, θα φέρουν το μεγάλο αποτέλεσμα. Την πιστεύουμε απόλυτα κι απλά περιμένουμε.
Πολύ καλός σκυταλοδρόμος τόσο στα 100 μ όσο και στα 400 μ ο Βλάσης Μητρόπουλος πέτυχε διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες αγωνίστηκε. Αδικεί τον εαυτό του γιατί δεν οργάνωσε τις προπονήσεις του καθόλη την διάρκεια της χρονιάς.
Εξελίξιμος αθλητής των 400 μ ο Λάμπρος Στοιχειός βελτιώθηκε σημαντικά την φετινή χρονιά. Αντιμετώπισε με θάρρος και παρρησία όσα προβλήματα του παρουσιάστηκαν και είναι πάντα παρόν στις αγωνιστικές προκλήσεις.
Η Κατερίνα Δασκαλάκη άλτρια στο επί κοντώ, επηρεάστηκε από τις γενικότερες επικρατούσες καταστάσεις και περιορίστηκε σε θέσεις που δεν είναι του επιπέδου της. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές της οι οποίες είναι θέμα αγώνων να ξεδιπλωθούν σε υψηλά επίπεδα. Χρειάζεται υπομονή και συνέπεια.
Άλλη μία σταθερή αθλήτρια η οποία όχι απλά συμμετέχει αλλά και πρωταγωνιστεί. Η Χριστίνα Αγγελοπούλου φέτος έκανε για πρώτη φορά 400 μ εμπόδια, ενώ αγωνίστηκε σε όλα τα αγωνίσματα από τα 100 μ – 400 μ και τις σκυταλοδρομίες, στους μετρημένους αγώνες που της δόθηκε η ευαιρία να πραγματοποιήσει. Συνδυάζει αθλητισμό και σπουδές με επιτυχία.
Σταθερή αξία η Παρασκευή Αγόρου, αθλήτρια των 400 μ παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε ολόκληρη την χρονιά, κατάφερε να δώσει το παρόν στους τελικούς των πανελληνίων πρωταθλημάτων. Βιώνει τον αθλητικό τρόπο ζωής και χαιρόμαστε για αυτό.
Νέος ταλαντούχος άλτης ο Αθανάσιος Ευαγγελόπουλος, αποτελεί μέλος της ομάδας των ανερχόμενω αθλητών του σωματείου. Με εξειδίκευση στο τριπλούν, αναμένεται να έχει άμεση εξέλιξη τα επόμενα χρόνια. Ασχολείται με τον στίβο πολύ μικρό χρονικό διάστημα κι όλα δείχνουν ότι το μέλλον του ανήκει. Διακρίθηκε και στην σκυταλοδρομία.
Ο Ηλίας Γκούλιος, αθλητής των σπριντ, αποδείχθηκε εξελίξιμος και δικαίως βρέθηκε στις υψηλότερες θέσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Πειθαρχημένος και συνεπής, αποτελεί βασικό στέλεχος μιας ομάδας ικανών αθλητών που μεσα από την παρέα και την εργατικότητα, αναδεικνύουν το ταλέντο και την δουλειά τους.
Ένας μεγάλος εργάτης των δρόμων αντοχής. Ο Νίκος Πονηρέας διακρίθηκε στα 5.000μ και στα 10.000μ, επιτυγχάνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Αφοσιωμένος αθλητής, ακολουθεί με πίστη τον αθλητικό τρόπο ζωής και τον βιώνει στα μέγιστα. Έχει μεγάλη εξέλιξη μπροστά του, καθώς είναι άπειρος ακόμη στους αγώνες του στίβου. Η φετινή χρονιά στην ουσία είναι η πρώτη η οποία μπορει να αποτελέσει την βάση για τις επόμενες.
Ο Λάζαρος Πέπελης είναι ένας ταλαντούχος αθλητής του δεκάθλου, ο οποίος ευχόμαστε να συνεχίσει την αθλητική του ενασχόληση και μετά την δύσκολη γ’ λυκείου και είμαστε σίγουροι, ότι έχει μεγάλη εξέλιξη μπροστά του.
Άλλος ένας δεκαθλητής ο Δημήτρης Τούσερτ, ο οποίος παρουσίασε σημαντική βελτίωση στο αγώνισμά του. Ευελπιστούμε να συνεχίσει τον αθλητισμό και μετά την γ’ λυκείου, γιατί στο συγκεκριμένο αγωνισμα έχει μέλον.
Η Αποστολία Γκαλιούρη, άλτρια του μήκους, αντιμετώπισε τα τελευταία τρία χρόνια αρκετά προβλήματα, τα οποία όμως με το σθένος που έχει, προσπαθεί να τα ξεπεράσει. Φέτος βρέθηκε σε υψηλές θέσεις στην κατάταξη με την σκυταλοδρομία, αλλά επειδή είναι μία αθλήτρια με συνέπεια και πίστη, είμαστε σίγουροι ότι έχουμε να περιμένουμε πολλά και πολύ σύντομα.
Η Δέσποινα Κολοκούτσα αθλήτρια της ημιαντοχής, είχε δυστυχώς λίγες αγωνιστικές ευκαιρίες για να επιτύχει επιδόσεις που της αναλογούν. Διακρίθηκε με την σκυταλοδρομία 4Χ400 μ κι ελπίζουμε ότι η προσπάθειά της δεν θα σταματήσει εδώ.
Η Έμιλυ Στρούμπου αθλήτρια του επί κοντώ, παρουσίασε σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις της κι αποδεικνύει πως όταν θέλεις κάτι και προσπαθείς καθημερινά για αυτό, η χαρά της επιτυχίας θα έρθει. Είναι απολύτως πειθαρχημένη υπάκουη και υπομενετική και δείχνει πόσο απολαμβάνει την προπόνηση, όσο δύσκολη κι αν είναι.
Ο Χαράλαμπος Λαμπρόπουλος αθλητής των 400 μ είναι μέλος αυτής της δυναμικής ομάδας, οι οποίοι μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε αγωνιστική ευκαιρία, μόνο ως θετική πρόκληση.
Το νέο αίμα στις ταχύτητες είναι ο Δημήτρης Κυρζόπουλος, ο οποίος με τις εμφανίσεις του έδειξε ένα μικρό δείγμα από τις ικανότητές του. Όλες οι κούρσες του φέτος πραγμτοποιήθηκαν με τουλάχιστον -4 μ άνεμο. Παρόλ’αυτά έδειξε ότι έχει στόφα νικητή και οι φετινές νίκες και συμμετοχές θα αποτελέσουν μεγαλο εφόδιο στο αθλητικό του μέλλον.
Αντίστοιχα το νέο αίμα στα οριζόντιο άλματα των κοριτσιών είναι η Βιργινία Καραγιάννη, η οποία μπορεί να κέρδισε το μήκος, αλλά την επόμενη χρονιά μπορεί να την δούμε σε αντίστοιχες εμφανίσεις και στο τριπλούν. Ταλαντούχα, γρήγορη και με υψηλή αντίληψη, χρειάζεται καλύτερο προγραμματισμό και γρηγορότερη κατανόηση των υψηλότερων αναγκών.
Ταλαντούχος άλτης του μήκους, οποίος θα μπορούσε να ασχοληθεί και με το τριπλούν, είναι ο Γιάννης Αγοράς, ο οποίος ελπίζουμε να ασχοληθεί σοβαρά με την προπόνηση. Νικητής και στα δύο οριζόντια άλματα της κατηγορίας του, αξίζει να επενδύσει ο ίδιος στο αθλητικό του μέλλον και να μην ήταν απλά μέχρι εδώ .
Κλασικός αθλητής των συνθέτων αγωνισμάτων, ο Ηλίας Πιερράκος, έχει να αντιμετωπίσει τις τεχνικές του ατέλειες σε ορισμένα αγωνίσματα, προκειμένου να ολοκληρωθεί. Νικητής στο επίπονο αγώνισμα του εξάθλου και με σημαντικές προοπτικές για το δέκαθλο.
Η ευχάριστη έκπληξη του μήκους φέτος είναι ο Ευάγγελος Γκούλιος. Απλά εκπληκτικός, σε κάθε αγώνα του ήταν απολαυστικός. Η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσει την προπόνηση στο μέλλον, θα δείξει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει, γιατί η φετινή χρονιά, αν και πολύ μικρή χρονικά, είναι για τον εν λόγω αθλητή, σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον.
Το νέο αίμα των ρίψεων είναι ο Σταύρος Δάβαρης. Ακοντιστής με θέληση και συνέπεια. Κάποια ατυχία του στέρησε την μεγάλη βολή, κάτι που είναι απλά θεμα χρόνου. Στους νικητές στο αγωνίσμα του, έχει τις προϋποθέσεις για μια σημαντική αθλητική εέλιξη.
Νέα αθλήτρια των σπριντ, η Αθανασία Κωστίνη, ενσωματώθηκε πολύ γρήγορα στις ανάγκες του στίβου και κατέκτησε μετάλλιο με την σκυταλοδρομία, δημιουργώνταας προσδοκίες για το εόμενο διάστημα.
Άλλη μία αθλήτρια των σπριντ, η Χριστίνα Μπουσουλέγκα,αναδείχθηκε νικήτρια με την ομάδα σκυταλοδρομίας, χρειάζεται πίστη, αυτοπεπείθηση και συνέπεια για τα επόμενα δυσκολότερα σκαλοπάτια των επιτυχιών, κάτι το οπίο εξαρτάται απολύτως από την ίδια.
Κλασικός αθλητής των συνθέτων αγωνισμάτων, ο Χαράλαμπος Τζίνος, από τους νικητές στο επίπονο αγώνισμα του εξάθλου, έδειξε ότι έχει πολλές δυνατότητες για το μέλλον, με συνέπεια και προγραμματισμό.
Πολύπλευρος αθλητής των σπριντ και των εμποδίων, νικητής με την σκυταλοδρομία ο Άγγελος Σαμιώτης, έχει πολλές δυνατότητες να αξιοποιήσει στο άμεσο μέλλον
Νέα ταλαντούχα αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ η Νεφέλη Τσελίκα, η χαρά της προπόνησης, έκανε τα πρώτα βήματα στις αθλητικές της επιτυχιες κι έχουμε να περιμένουμε πολλά.
Από τις μικροτερες αθλήτριες η Ελισάβετ Χριστούλα, πολύπλευρο ταλέντο, είχε την πρώτη της διάκριση στο επι κοντώ. Διακρίνουμε μεγάλο αθλητικό μέλλον.
Επίσης ένας νεαρός εκκολαπτόμενος σπρίντερ, ο Βασίλης Κυριαζόπουλος, είχε την πρώτη του διάκριση στην σκυταλοδρομία κι ευελπιστούμε σημαντικό αθλητικό μέλλον.
Ένας εμποδιστής που επηρεάστηκε από την καραντίνα και τελευταία στιγμή κατάφερε την διάκριση μέσω της σκυταλοδρομίας, είναι ο Στάθης Μπρουγιαννάκης, ο οποίος με μεγαλύτερη οργάνωση και συνέπεια και λιγότερες ατυχίες, θα προσπαθήσει για υψηλά αποτελέσματα.
Αθλητής των ταχυτήτων ο Κων/νος Σπυρόπουλος, επηρεάστηκε από την καραντίνα και κατάφερε να πετύχει διάκριση στο τέλος της περόδου. Με προγραμματισμό κι οργάνωση, ευελπιστούμε να συνεχίσει τον αθλητισμό.
Νέα αθλήτρια στο επί κοντώ η Κων/να Παπακωσταντίνου, μετά την πρώτη της διάκριση στο αγώνισμα, έχει βάλει τα θεμέλια για ένα αξιόλογο αθλητικό μέλλον.
Επίσης μία νέα αθλήτρια και μαλιστα στο άλμα επί κοντώ, η Φωτεινή Χρυσίνα, δημιούργησε μονοπάτι για τον δρόμο των επιτυχιών.
Μία ιδιαίτερα επιμελής αθλήτρια των ταχυτήτων, με πειθαρχία, σύνεση και θέληση, η Χριστίνα Ανυφαντή, με το πείσμα που την διακρίνει, πέτυχε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα και δείχνει πως ένα θηρίο ξυπνάει.
Άλλη μία από τις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες οι οποίες έκαναν αίσθηση με την συμμετοχή τους σε τελικούς είναι η εκκολαπτόμεη αθλήτρια των ταχυτήτων Νικολέτα Φαρμάκη, για την οποία μόνο θετικά μπορούμε να γράψουμε και μόνο καλά μπορούμε να περιμένουμε.
Αξίζει ειδικά για το «περίεργο» 2021, να αναφέρουμε τρεις αθλητές οι οποίοι μέχρι τελευταία στιγμή προσπάθησαν , αλλά οι συγκυρίες και οι καταστάσεις δεν τους ευνόησαν και λόγω τραυματισμού ή έλλειψης χρόνου προετοιμασίας, δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν και να αποδώσουν αυτό για το οποίο είχαν προετοιμαστεί, στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς. Ευχόμαστε το μέλλον να τους ανταμείψει και γαι αυτή την χρονιά. Είναι ο δεκαθλητής Φίλιππος Θεοδώρου, η αθλήτρια της ημιαντοχής Ελένη Τσιρώνη και ο τριπλουνίστας Ρωμανός Οικονόμου.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.