ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2020 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 στο στάδιο της Παλλήνης πραγματοποιήθηκαν για 25η συνεχή χρονιά οι αναπτυξιακοί αγώνες του σωματείου μας.
Θα μπορούσαμε να δώσουμε και τον τίτλο "επιτέλους αγώνες" για τους μικρούς μας αθλητές, οι οποίοι στερήθηκαν, λόγω των συνθηκών τις αγωνιστικές ευκαιρίες.

Σε ένα εντελώς καλοκαιρινό απόγευμα οι μικροί μας αθλητές φάνηκαν ιδιαίτερα διψασμένοι κι ενθουσιώδεις στην συμμετοχή τους, η οποία συνοδεύτηκε από εξαιρετικές επιδόσεις και υψηλό αριθμο ρεκόρ. Αυτά τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να είναι μία εξελίξιμη γενειά αθλητών.
Οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα σε όλους όσους αγωνίστηκαν για την πειθαρχία τους για την τήρηση των κανόνων κι επίσης να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους γονείς οι οποίοι επίσης σεβάστηκαν το υγειονομικό πρωτόκολλο και με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τους αγώνες μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές- κριτές του αγώνα, οι περισσότεροι αθλητές και πρωταθλητές του συλλόγου οι οποίοι έδωσαν το παρόν βοηθώντας την νέα γενειά.
Ελπίζουμε ότι του χρόνου θα έχουμε πάλι το στάδιό μας γεμάτο από θεατές, για να απολαύσουμε και να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των αθλητών μας.
Τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.