ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020

Το 2020, αποτέλεσε την πιο ιδιάζουσα αθλητική χρονιά, στην ιστορία των νεότερων ετών του αθλητισμού. Βρεθήκαμε αφ’ενός αποκλεισμένοι, εφευρίσκοντας τοποθεσίες, τρόπους, μεθόδους και μέσα, αφετέρου γνωρίζοντας ότι οι απαιτήσεις παραμένουν ακατέβατα υψηλές. Στο τέλος υπήρχε ο κίνδυνος όλοι να είμαστε απογοητευμένοι από το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αποτέλεσμα. Πρώτοι οι προπονητές, οι αθλητές, το σωματείο, η ομοσπονδία, οι γονείς, ο περίγυρος... Το δήλωσα στις πρώτες ημέρες της καραντίνας.

Μέσα σε συνθήκες που ούτε στα ποιο δυσοίωνα σενάρια δεν φανταζόμασταν κατάφεραν πολλοί αθλητές να κρατήσουν ζωντανό το όνειρό τους για την αθλητική διάκριση, με περισσή υπομονή και πίστη, γιατί στην πρωτεύουσα τίποτα δεν ήταν εύκολο.

Αξιοποιόντας τους μετρημένους αγώνες στους οποίους μας δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχουμε και σύμφωνα με την λογική που μας τέθηκε, μόνο ευχαριστημένοι μπορούμε να είμαστε. Πρώτα από όλα γιατί είμασταν παρόντες και μετά γιατί είμασταν και νικητές.

Οι αθλητές του σωματείου φέτος κοίταζαν με αξιώσεις την κορυφή...!
Αξίζουν τα εύσημα σε όλους.

Η κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς ίσως κι αδικημένη λόγω της μη διεξαγωγής διεθνών πρωταθλημάτων, Αναστασία Ρέτσα στο επί κοντώ, κυρίαρχη σε δύο ηλικιακές κατηγορίες και παρολίγο και στην τρίτη. Σταθερότατη, σίγουρη κι αλύγιστη ακόμη κι όταν εμφανίζονται προβλήματα. Ευχόμαστε να είναι πάντα έτσι.

Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τον πρωταθλητισμό και την εργασία με εξαιρετική μεθοδικότητα και σχεδιασμό. Η Ειρήνη Βασιλείου, έδειξε από τον κλειστό στίβο ότι η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πολύ κοντά κι ο ανοιχτός στίβος το επιβεβαίωσε. Η σημαντική βελτίωσή της στην ταχύτητα, θα την κάνει ακόμη καλύτερη στο αγώνισμά της. Είναι η καλύτερη Ελληνίδα στα 400 μέτρα, με τόσες διεθνείς διακρίσεις και συμμετοχές και χαιρόμαστε που ανήκει στην παρέα του ΑΜΕΙΝΙΑ.

Ο χτυπημένος της καραντίνας Σωτήρης Χύτας έδειξε την αξία του, καθηλωτικός νικητής στο επί κοντώ των εφήβων, με εμφατικό τρόπο. Οι αθλητές των τεχνικών αγωνισμάτων αντιμετώπισαν τα μεγαλύτερα προβλήματα στην καραντίνα. Έτσι μετά από έναν δυναμικό κλειστό στίβο αποδείχθηκε δύσκολο μέσα σε 3 αγώνες να φτάσει στα ύψη του. Θέμα χρόνου. Προσηλωμένος στον στόχο του θα βρει σύντομα τον δρόμο του στο διεθνές στερέωμα.

Εδώ και χρόνια προσπαθώ να αποδείξω ακόμη και στην ίδια την μεγάλη της αξία. Η Αναστασία Σαρλάνη αδικείται ακόμη από την τελική της επίδοση στο μήκος. Είναι θέμα χρόνου και αριθμού αλμάτων για να πετύχει μία επίδοση που να την αντιπροσωπεύει. Είναι μία άλτρια η οποία μόλις βρει τον εαυτό της θα ξεφύγει.

Κατάφερε παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε, μέσα σε 3 αγώνες να επιτύχει ατομικό ρεκόρ και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του τριπλούν στην μεγάλη κατηγορία. Ο συνδυασμός εργασίας κι αθλητισμού έχει πολύ δύσκολες προσαρμογές. Παρ’όλα αυτά η Θέμιδα Ανδριανοπούλου δεν βρίσκεται απλά να συμμετέχει στο αθλητικό παιχνίδι αλλά κατακτά και το κορυφαίο σκαλοπάτι του βάθρου.

Άλλη μία αθλήτρια η οποία μπήκε αυτή την χρονιά στην παραγωγική διαδικασία. Ο συνδυασμός ακόμη μία πρόκληση. Η Βασιλίνα Θεμελίδη,αθλήτρια των ψηλών εμποδίων, μπορεί να μην κατάφερε στον περιορισμένο χρόνο να ξεδιπλώσει τις δυνατότητές της αλλά απόδειξε για ακόμη μία φορά, πως και βρίσκεται μέσα στο αθλητικό παιχνίδι και κατακτά την κορυφή.

Οφείλω να αναφέρω την ξεχωριστή χαρά που είδα στις αντιδράσεις ΚΑΙ των τεσσάρων χρυσών κοριτσιών της σκυταλοδρομίας 4Χ100 γυναικών ( Ανδριανοπούλου – Σαρλάνη – Θεμελίδη – Βασιλείου), μόλις κατάλαβαν ότι ήταν χρυσές νικήτριες. Είναι το πανηγύρι μετά την αγωνία της προσπάθειας.

Το επόμενο αστέρι του επι κοντώ που φέτος μπόρεσε να πρωταγωνιστήσει σε δύο κατηγορίες και το μέλλον ανοίγεται διάπλατα. Η Κατερίνα Δασκαλάκη δείχνει να έχει υπομονή, πρώτα για να ξεπερνάει ότι την πονάει και μετά για να βρει τις λύσεις στα τεχνικά θέματα. Ελπίζω να παραμείνει έτσι.

Μετά από έναν καλό κλειστό στίβο, η καραντίνα φάνηκε να την επηρεάζει στο μεγαλύτερο διάστημα. Η Δέσποινα Μαλταμπέ αθλήτρια ενός τεχνικού αγωνίσματος όπως είναι το ύψος, στο τέλος της χρονιάς πέτυχε επίδοση πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ και καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις στους αγώνες κατάταξης. Με προσήλωση θα βρει την αυτοπεποίθηση που θα την οδηγήσει ακόμη ψηλότερα.

Προσπάθησε να συνδυάσει τον αθλητισμό με τις πανελλήνιες εξετάσεις και από ότι φαίνεται ως νέος ακαδημαικός πολίτης, ο Αννίβας Οικονόμου κατάφερε να ξεπεράσει την δύσκολη τρίτη λυκείου, κατακτώντας μετάλλιο στην σφαιροβολία και βρισκόμενος και στον τελικό της σφυροβολίας. Τώρα του ανοίγεται ο δρόμος του πραγματικού αθλητισμού και οι προκλήσεις είναι όλες μπροστά του.

Αφοσιωμένη και συνετή. Αγωνιστική και σεμνή. Μαχητική με υπομονή, επιμονή και θέληση. Η Αλκυόνη Ζαρόκωστα μπήκε για τα καλά στις πρωταγωνίστριες των ψηλών εμποδίων, όχι μόνο με την κατάκτηση των μεταλλίων, αλλά γιατί έχει τα προσόντα να εξελιχθεί σε επίπεδο που και η ίδια δεν έχει ακόμη αντιληφθεί. Το αθλητικό μέλλον έχει ξεδιπλωθεί μπροστά της και περιμένει να το αποδείξει.

Άλλος ένας αθλητής μας από τα αγωνίσματα των δυνατών, ο Νίκος Νικολόπουλος κατάφερε να κατακτήσει μία από τις κορυφαίες θέσεις στην δισκοβολία των νέων. Περιμένουμε ακόμη περισσότερα από αυτόν, όπως κι ο ίδιος, τόσο στην δισκοβολία όσο και στην σφαιροβολία.

Αποκάλυψη της χρονιάς με μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4Χ100 και με πολλές κατακτήσεις θέσεων στην πρώτη εξάδα κι οχτάδα, ακόμη και στην σκυταλοδρομία 4Χ400 μ, η Γεωργία Λιβασιάνη, δικαιώθηκε για την υπομονή της και έτσι αποδείχθηκε ότι κανένας στον στίβο δεν αδικείται. Απλά όταν σου δίνεται η ευκαιρία την αξιοποιείς.

Το νέο αίμα του σωματείου στα σπριντ. Η Μαρία Μήττα κατέκτησε μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4Χ100 και το επιβεβαίωσε, κατακτώνας και άλλες κορυφαίες θέσεις σε μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες. Παραμένοντας προσηλωμένη στους στόχους της, θα βρει τον δρόμο των διακρίσεων, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Σεφανία Πετροπούλου Ήρθε πριν από μόλις δύο χρόνια κοντά μας κι αναδείχθηκε πρωταγωνίστρια, κατακτώντας μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. Έδειξε μεγάλη προσαρμοστικότητα, ανοχή στον πόνο και τεράστια θέληση για επίτευξη του στόχου. Με μεγάλη ωριμότητα γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει και πως να το κατακτήσει.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του τριπλούν είναι για το 2020 ο Νικόλαος Ανδρικόπουλος. Στα δεκαπέντε χρόνια που κάνουμε προπόνηση γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος, πόσο ρεαλιστικά αντιμετώπισα την εξέλιξή του. Σε συγκεκριμένη προπόνηση έδειξε πόσο μακριά μπορεί να πάει. Του δήλωσα ότι τώρα είναι έτοιμος για τα 17 μ. . Δεκαεφτά plus θα πω και ξέρω πολύ καλά ότι είναι απλά θέμα χρόνου.

Οι δεκαθλητές έχουν ιδιαίτερα χαρίσματα κι ο Φίλιππος Θεοδώρου ανήκει ολοκληρωτικά σε αυτή την κατηγορία των υπεραθλητών που βιώνουν ολοκληρωτικά την προπόνηση αλλά και τον σκληρό αγώνα με επιτυχή αποτελέσματα.

Ένα ιδιιαίτερο αυθεντικό ταλέντο είναι η Μάνια Κιούλου. Σχεδιάζοντας την αθλητική της ενασχόληση κι ωριμάζοντας είναι σε θέση να επιτύχει ακόμη και πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμά της. Στα στηπλ.Με λίγα λόγια και πολύ δουλειά. Αρκεί να το θέλει.

Έβαλε το εγώ του κάτω από το εμείς κι αποδείχθηκε εξαιρετικός σκυταλοδρόμος καθόλα, ο Λεωνίδας Μπαζιωτόπουλος, επιτυγχάνοντας σημαντικές επιτυχίες σε αυτή την ιδιαίτερη αθλητική χρονιά. Το γεγονός ότι βρέθηκε στην τέταρτη θέση στην σκυταλοδρομία 4Χ400 μέτρα, πρέπει να τον πεισμώσει ακόμη περισσότερο.

Ένας εργάτης ο οποίος παρουσίασε σημαντική βελτίωση και βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στα στηπλ. Ο Μάξιμος Κρητικόπουλος, αποδείχθηκε οργανωτικός, μαχητικός, συνετός και πειθαρχημένος για αυτό και δεν είναι τυχαίο το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται. Να σημειώσουμε ότι εκτός από τα στηπλ, εφτασε μία ανάσα κι από βάθρο στην σκυταλοδρομία 4Χ400 μ.

Εξελίξιμος, μαχητικός και με αγωνιστικό πείσμα, ο Λάμπρος Στοιχειός,αθλητής του παρατεταμένου σπριντκι όχι μόνο, έχει τις δυνατότητες να μπει στα μετάλλια, εξάλλου έφτασε ένα βήμα πριν από αυτά. Η οργάνωση και η απομάκρυνση των πειρασμών θα τον βοηθήσουν να φτάσει ψηλά.

Ήρεμη δύναμη στα 400 μ ο Γιώργος Λαμπαδάρης. Είναι μέλος αυτής της μεγάλης παρέας αθλητών οι οποίοι με πειθαρχία θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Με εφόδιο την τέταρτη θέση στην σκυταλοδρομία 4Χ400 μ, οφείλει να ετοιμαστεί για το επόμενο βήμα. Η καραντίνα τον έφερε πολύ πίσω κι αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.

Η Αθανασία Λιανού, αθλήτρια των σπριντ, η οποία έκανε και 400 μέτρα, συνδυάζει σπουδές κι αθλητισμό. Βιώνει τον αθλητικό τρόπο ζωής με επιτυχία.

Ο Αλέξανδρος Θέμελης. Εξελισόμενος αθλητής του παρατεταμένου σπριντ. Συνδυάζει την ακαδημαική καριέρα με τον αθλητισμό και μάλιστα όσο μεγαλώνει, τόσο καλύτερες θέσεις καταλαμβάνει. Μια ανάσα από τα μετάλλια.

Η Χριστίνα Αγγελοπούλου είναι άλλη μία αθλήτρια των σπριντ η οποία έκανε και 400 μέτρα, η οποία συνδυάζει σπουδές κι αθλητισμό και βιώνει επίσης τον αθλητικό τρόπο ζωής.

Η Παρασκευή Αγόρου αθλήτρια των 400 μέτρων, η οποία έχει μία μακρά αθλητική πορεία με τις δικές της επιτυχίες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Ο αθλητισμος είναι τρόπος ζωής και η Βιβή προσπαθεί για αυτό.

Νέος στην παρέα μας ο Βλάσσης Μητρόπουλος, αθλητής των 400 μέτρων, συμμετείχε με επιτυχία σε όλες τις σκυταλοδρομίες. Δείχνει να δένει με όλη την ομάδα και είναι θέμα θέλησης το επόμενο εξελικτικό βήμα του.

Ένας από τους πιο εξελισσόμενους αθλητές των αλμάτων. Ο Ρωμανός Οικονόμου, τόσο στο τριπλούν όσο και στο μήκος, είναι πάντα έτοιμος για να κάνει το καλύτερο. Να ανέβει τόσα σκαλοπάτια όσα οι άλλοι δεν περιμένουν. Εκτός από τον ίδιο και τον προπονητή του. Το απέδειξε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του στο τριπλούν, καταλμβάνοντας θέση στην πρώτη εξάδα. Το μέλλον θα τον δικαιώσει. Συνεπής, πειθαρχημένος,οργανωτικός.

Νέος στην παρέα μας, παλιός στο αγώνισμα του ακοντισμού, ο Λεωνίδας Κολώνιας προσπαθεί να συνδυάσει εργασία και αθλητισμό. Ταίριαξε με την ιδιοσυγκρασία μας και νομίζω ότι θα δικαιωθεί.

Ένας πολύ καλός εμποδιστής στα ψηλά εμπόδια, ο οποίος αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα της χρονιάς, καθώς μπορεί πολλά περισσότερα. Ο Άγγελος Γκίνης ήθελε περισσότερους αγώνες για να μπορέσει να δείξει τις ικανότητές του. Δέθηκε κι ενσωματώθηκε γρήγορα στην νοοτροπία και το μέλλον του ανήκει. Διακρίθηκε επίσης στις σκυταλοδρομίες 4Χ100 μ.

Η Ευτυχία Βεκάκη εκκολαπτόμενη προπονήτρια (φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ), ως σύνθετη αθλήτρια, έχει την δυνατότητα να μπει στην μάχη χωρίς πολλά-πολλά και να αγωνιστεί με απόλυτη επιτυχία.

Ο Στάθης Χολέβας επηρεάστηκε από τους απρόσμενους τραυματισμούς και την καραντίνα, αλλά παρόλα αυτά ως σπρίντερ κατάφερε να ανταποκριθεί ως σκυταλοδρόμος, καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις.

Η Αργυρώ Τσιριγκούλη, με σκωπτική υπομονή περίμενε να αγωνιστεί τόσο στα 400 μέτρα όσο και στα 200 μέτρα. Η καραντίνα δεν επέτρεψε την επαναφορά της στα γνωστά της επίπεδα. Διακρίθηκε στην σκυταλοδρομία 4Χ400 μ όπως τόσα χρόνια κάνει. Συνδυάζει εργασία, οικογένεια κι αθλητισμό και είναι παράδειγμα για τους νεότερους.

Κατάφερε να περάσει την δύσκολη τρίτη λυκείου κι ελπίζουμε επιτυχώς. Μένει να δούμε εάν η περσινή αποκάλυψη στα αγωνίσματα αντοχής η Χριστίνα Κορωνιού, η οποία κατάφερε να είναι μέσα στις κορυφαίες της κατηγορίας της και φέτος, εάν θα μπορέσει να κάνει αυτό που μπορεί αθλητικά μπαίνοντας σε άλλη νοοτροπία και διάθεση προπόνησης. Διακρίθηκε τόσο στον ανώμαλο δρόμο όσο και στα 3.000 μέτρα στον στίβο.

Ένας ακάματος εργάτης, νέος αθλητής των μεγάλων αποστάσεων, τόσο στα 5.000 και στα 10.000 μέτρα όσο και στον ανώμαλο δρόμο. Ο Νίκος Πονηρέας, δεν είχε τις αγωνιστικές ευκαιρίες φέτος, για να ξεδιπλώσει τις ικανότητες και το ταλέντο του. Η εργατικότητα, η συνέπεια, η πειθαρχία και η θέληση για βελτίωση, θα τον οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο παλιότερος εν ενεργεία αθλητής του σωματείου. Ο Δημήτρης Καλιακούδης, γράφει την δική του ιστορία στο σωματείο και στον αθλητισμό, ευρισκόμενος εδώ και πολλά χρόνια στις κορυφαίες θέσεις του Ελληνικού Μαραθωνίου. Συνδυάζει την οικογένεια, την εργασία και τον αθλητισμό και αποδεικνύει ότι αποτελέι διασκέδαση να μετράει τρέχοντας δεκάδες χιλιόμετρα καθημερινά, εκατοντάδες χιλιόμετρα εβδομαδιαία και χιλιάδες χιλιάδων ετησίως για να μπορούμε εκτός όλων των άλλων να τον θαυμάζουμε να τερματίζει στο Καλιμάρμαρο το επίπονο αγώνισμα του Μαραθωνείου. Κι όχι μόνο αυτό. Ο Δημήτρης κάνει με επιτυχία 3.000 μ με φυσικά εμπόδια, 5.000 μ, 10.000 μ και ανώμαλο δρόμο.

Η Δέσποινα Κολοκούτσα αθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων, με μεγάλη συνέπεια προσπαθεί για το καλύτερο και είναι παντα στην πρώτη γραμμή. Διακρίθηκε και στην μεγάλη σκυταλοδρομία.

Η αθλήτρια των 400 μέτρων Ιωάννα Μάκκα έδωσε φέτος τον δικό της αγώνα, κι απέναντι στην καραντίνα, από την οποία επηρεάστηκε.Προσπάθησε με αφοσίωση και πέτυχε να υποστηρίξει όλες τις ομάδες σκυταλοδρομίας στις οποίες εκλείθη.

Νέος αθλητής στο αγώνισμα του δεκάθλου ο Λάζαρος Πέπελης και μάλιστα εξαιρετικά ελπιδοφόρος. Με πολλά προσόντα τα οποία οφείλει να καλλιεργήσει με πίστη κι αφοσίωση. Έχει την νοοτροπία του δεκαθλητή

Επίσης άλλος ένας σύνθετος αθλητής ο Δημήτρης Τούσερτ, οφείλει να αφομοιώσει την την νοοτροπία γιατί είναι κλασικός και άξιος δεκαθλητής με πολλές δυνατότητες.

Το μέλλον στα άλματα ακούει στο όνομα Ασπασία Κουρμπαλιώτη. Μέσα από όλες τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς κατάφερε να κυριαρχήσει στο μήκος και στην μικρή σκυταλοδρομία. Όσο γρηγορότερα εξαφανίσει την παιδικότητα στην προπόνηση από πάνω της και εισάγει τον εαυτό της σε μια ωριμότερη φιλοσοφία, τόσα περισσότερα έχει να αναδείξει.

Στα αγόρια αντίστοιχα το μέλλον στα άλματα ακούει στο όνομα Λεωνίδας Κέμπερ. Πολυδιάστατος, με προσόντα τόσο στο μήκος όσο και στο τριπλούν. Η φιλοσοφία μιας πιο οργανωμένης προπόνησης θα του φέρει αξιόλογα αποτελέσματα και μάλιστα πολύ σύντομα.

Πολυδιάστατη αθλήτρια η Βιργινία Καραγιάννη τόσο στο μήκος όσο και στα στα σπριντ, χρειάζεται μια σχετική οργάνωση στην διαχείριση του χρόνου της για να αναδείξει τις δυνατότητές της.

Κλασική μελλοντική αθλήτρια των 800 και 400 μέτρων, αδικείται από την μη ύπαρξη αγωνισμάτων αντίστοιχων μέτρων της ηλικιακής κατηγορίας της. H Eλένη Τσιρώνη διαθέτει μία ωριμότητα στην οποία δεν μπορεί να επέμβει κανείς. Γνωρίζει τι είναι σωστό και τι λάθος. Όσο γρηγορότερα λάβει τις προσωπικές της αποφάσεις για το επίπεδο στο οποιο επιθυμεί να φτάσει, τόσο συντομότερα θα φτάσει πολύ ψηλά.Χρειάζεται υπομονή και οι μεγάλες επιτυχίες θα έρθουν. Προς το παρόν διακρίθηκε στα 1.200 μέτρα και στην αντίστοιχη σκυταλοδρομία.

Αυθεντική ρίπτρια η Στεφανία Χαζίζι διακρίθηκε τόσο στο κύριο αγώνισμά της την σφυροβολία, όσο και στο δευτερεύον της σφαιροβολίας, έχοντας σημαντική βελτίωση και στα δύο. Χρειάζεται οργάνωση κι αφοσίωση και θα έρθουν πολύ μεγάλες διακρίσεις.

Αθλήτρια με μεγάλη υποδομή και κατανόηση των πραγμάτων η πολύπλευρη αθλήτρια Χριστίνα Αθανασίου, διακρίθηκε τόσο στα άλματα μήκος και τετραπλούν όσο και στα σπριντ και την σκυταλοδρομία. Αθλήτρια που κατανοεί τα λάθη της πριν της τα επισημάνεις

Νέος ακοντιστής ο Σταύρος Δάβαρης, θεωρώ ότι είναι ένας αθλητής που το αγώνισμα τον κέρδισε, μετά την φετινή του επιτυχία.

Δεν είναι η πρώτη χρονιά της στο αγώνισμα του επι κοντώ αλλά είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει στο βάθρο. Η Μελίνα Ζούπα αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η μικρότερη σε ηλικία, Κατερίνα Ακτύπη, μόλις 13 ετών αλλά εξαιρετικά καλή στο μήκος και μεταλλιούχος στην σκυταλοδρομία. Ελπίζουμε ότι ξεκινάει μία σημαντική αθλητική διαδρομή.

Καθαρός σύνθετος αθλητής, με πείσμα κι αγωνιστικότητα, ο Ηλίας Πιερράκος είναι η συνέχεια των σύνθετων αθλητών. Έφτασε ένα βήμα από το βάθρο κι αυτό θα του δώσει μεγαλύτερο κίνητρο για την επομενη χρονιά.

Αντίστοιχη περίπτωση στα κορίτσια, δηλαδή καθαρή σύνθετη αθλήτρια, η Αναστασία Βασιλακοπούλου, έκανε τον καλύτερό της αγώνα και βρέθηκε ένα βήμα από το βάθρο.

Διακρίθηκε στα σύνθετα, αλλά είναι και πολύ καλός εμποδιστής. Ο Χάρης Τζίνος έχει πολλές δυνατότητες εξέλιξης.

Εξελίξιμη, πεισματάρα, αγωνιστική κι εργατική το νέο αίμα στα σπριντ είναι η Σουζάνα Μανδαράκα, οι οποία με τις εμπειρίες της, τις ατυχίες της, αλλά και τις επιτυχίες της, δείχνει να έχει αθλητικό μέλλον.

Παρά τις ατυχίες του ο σπρίντερ Παναγιώτης Δουράκης κατάφερε να βρίσκεται στους τελικούς. Με οργάνωση και πειθαρχία θα φτάσει ακόμη ψηλότερα.

Νέος αθλητής στα σπριντ ο Δημήτρης Κυρζόπουλος κατάφερε να βρίσκεται στους τελικούς κι από ατυχία δεν γεύτηκε το βάθρο. Το μέλλον του ανήκει.

Η επιτυχούσα και εκ των κορυφαίων στις πανελλήνιες εξετάσεις, γεύτηκε το βάθρο στον ανώμαλο δρόμο. Η Δάφνη Μαρινοπούλου ως φοιτήτρια έχει την δυνατότητα να ξεκινήσει μία νέα αθλητική ζωή.

Σε αυτούς τους αθλητές θα μπορούσαμε να αναφέρουμε κι άλλους οι οποίοι από ατυχίες δεν κατάφεραν να αγωνιστούν στα πανελλήνια πρωταθλήματα, όπως ο νεαρός άλτης Γιάννης Αγόρας, ο σπρίντερ Ηλίας Γκούλιος, ο αθλητής της αντοχής Δημήτρης Πετικίδης κι ο άλτης του επι κοντώ Στέφανος Καραγιάννης.

Κλείνοντας θέλω να γράψω για την υπερηφάνεια που με διακατέχει αντιλαμβανόμενος τόσο από τον αριθμό, όσο κι από την ποιότητα και το ήθος των αθλητών του ΑΜΕΙΝΙΑ κι ακόμη περισσότερο από τους εξαιρετικούς συναδέλφους και φίλους οι οποίοι βρίσκονται στην προπονητική ομάδα του σωματείου.

Η προπονητική διαδικασία, είναι μία εξελικτική διαδικασία η οποία δίνει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Η εξαργύρωση αυτού του κόπου μπορεί να συντελείται σε μία συγκεκριμένη προσπάθεια (αγώνα), αλλά είναι αποτέλεσμα πολύχρονης δουλειάς.

Ο αθλητής είναι σαν ένα βιβλίο. Όταν ξεκινάει είναι άγραφο βιβλίο χωρίς καμία αξία.
Μετά από δεκαπέντε, δώδεκα, ακόμη και δέκα χρόνια προπόνησης, το βιβλίο έχει ολοκληρωθεί κι έχει ανυπολόγιστη αξία, η οποία δεν αλλάζει ακόμη κι αν προστεθεί η τελευταία σελίδα...
με τις ευχαριστίες...

Καλή αθλητική χρονιά...
...στον δρόμο προς την κορυφή!!!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ
ΑΡΧΙΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΒΟΥ
Α.Ε.ΜΕΟΣΓΕΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.