Αποτελέσματα αθλητών ΑΜΕΙΝΙΑ Πανελλήνιου Ανδρών, Γυναικών, Κ23, Συνθέτων - Πάτρα 8 έως 11/8/2020

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2020
Ανδρών – Γυναικών, Ν. Ανδρών – Ν. Γυναικών (Κ23)
(Σα 8 και Κυ 9 Αυγούστου 2020)
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Σύνθετων Αγωνισμάτων 2020
Δέκαθλο Ανδρών, Ν. Ανδρών (Κ23) και Παίδων (Κ18)
(Δε 10 και Τρ 11 Αυγούστου 2020)

Πλούσιο «στιβικό» τετραήμερο στην Πάτρα και στο Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (Π.Ε.Α.Κ.), το τετραήμερο που πέρασε, στο «φινάλε» του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου 2020.
Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Αυγούστου, διεξήχθησαν οι αγώνες του πρωταθλήματος των ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών, ταυτόχρονα με τους Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών (Κ23). Στην ιδιότυπη αυτή διεξαγωγή, οι αθλητές και οι αθλήτριες των καλύτερων (πανελληνίως) επιδόσεων, απ’ τα αντίστοιχα διασυλλογικά πρωταθλήματα, πέτυχαν πολύ καλές προσπάθειες και επιδόσεις.
Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου ξεκίνησαν τα πρώτα αγωνίσματα σύνθετων αγωνισμάτων Α-Γ, Κ23 και Κ18 (δέκαθλο, έπταθλο) παράλληλα με τις Σκυταλοδρομίες της ηλικιακής κατηγορίας Κ23. Τα αγωνίσματα των σύνθετων ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020.
Πολλές και οι παρουσίες αθλητών και αθλητριών του ΑΜΕΙΝΙΑ, που χάρηκαν τη συμμετοχή τους, σημείωνοντας καλές προσπάθειες και παρουσίες στους βάθρο των νικητών.
Τα αποτελέσματα των αθλητών του Αμεινία μπορείτε να τα δείτε εδώ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, σε όλους!

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.