Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 2019/ 7ος Όμιλος

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά, οι αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος της ηλικιακής κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων, του 7ου ομίλου (ΕΑ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Αττικής, Βοιωτίας/ Εύβοιας). Δυναμική και πολυπληθής η συμμετοχή του ΑΜΕΙΝΙΑ, με πολλούς αθλητές και αθλήτριες να αγωνίζονται για πρώτη φορά στην υψηλού συναγωνισμού (και πολυπληθέστερη) ηλικιακή κατηγορία.

Το κέφι, η όρεξη και η αυτοπεποίθηση από όλους, έφεραν καλές και αξιόλογες επιδόσεις, παράλληλα με συγκινήσεις και στιγμές αθλητικής ομορφιάς, ειδικά για τους γονείς που καμάρωσαν παρακολουθώντας την προσπάθεια των παιδιών τους. Σημαντική προσπάθεια, που σύμφωνα με το υφιστάμενο σύστημα βαθμολόγησης, φέρνει τον ΑΜΕΙΝΙΑ, στο πρωτάθλημα αυτό, στη 2Η ΘΕΣΗ μεταξύ των 42 σωματείων του ομίλου!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ, για τις επιδόσεις τους, για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους! ευχόμαστε στις αθλήτριες, στους αθλητές και στην προπονητική ομάδα, γιατί πραγματικά το αξίζουν, να γιορτάσουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες και νίκες!

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε εδώ.

Οι συμμετοχές και οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών του ΑΜΕΙΝΙΑ βρίσκονται εδώ.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των δύο κατηγοριών (παίδων –κορασίδων), με τη βαθμολογία του 7ου ομίλου, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ εδώ.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.