ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ - ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Το απόγευμα του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου 2018, μικροί και μεγάλοι, μαθητές - αθλητές της ευρύτερης περιοχής, με αγάπη στον αθλητισμό, γιόρτασαν και αγωνίστηκαν στο στάδιο Παλλήνης, στους «Αναπτυξιακούς Αγώνες Στίβου ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2018», που διεξήχθησαν για 23η συνεχόμενη χρονιά.

Ιδιαίτερη τιμή για όλους και τον ΑΜΕΙΝΙΑ, η παρουσία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλητή του άλματος τριπλούν Δημήτρη Τσιάμη, ο οποίος πριν την έναρξή τους, μίλησε για το πως ξεκίνησε την πορεία του στον αθλητισμό και ειδικότερα στο στίβο, την αξία της προπόνησης, τις χαρές αλλά και τις δυσκολίες που καλείται κάποιος να αντιμετωπίσει και όλα τα οφέλη που προσφέρει η άθληση, σε οποιαδήποτε ηλικία.

Η μεγάλη η συμμετοχή, σε όλα σχεδόν τα αγωνίσματα του προγράμματος, από όλες τις ηλικίες, το κέφι και οι πολύ καλές επιδόσεις, γέμισαν με χαρά τα παιδιά, που εκτός από τα μετάλλια των πρώτων νικητών και τα αναμνηστικά διπλώματα που δόθηκαν, δέχθηκαν, ίσως την πολυτιμότερη ανταμοιβή τους, το θερμό χειροκρότημα της κερκίδας, που καμάρωνε τις προσπάθειες τους.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν!

Τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες μπορείτε να δείτε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.