Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών 2015/ 6ος Όμιλος Αγ. Κοσμάς 19/4 και 10/5/2015

Την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, ολοκληρώθηκε στον «Αγ. Κοσμά» και η 2η ημέρα (φάση), του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών 2015, με την 1η ημέρα των αγώνων να είχε πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/4.

Στη «διήμερη» αυτή αγωνιστική δράση, των αθλητών των σωματείων του ΣΕΓΑΣ στον ενοποιημένο 6ο όμιλο, που περιλαμβάνει σωματεία της Αθήνας και της Ανατολικής Αττικής, η συμμετοχή του «ΑΜΕΙΝΙΑ», ήταν από κάθε πλευρά ΕΠΙΤΥΧΗΣ.

Οι αθλητές και αθλήτριες, της πολυπληθούς συμμετοχής του «ΑΜΕΙΝΙΑ», με αγωνιστική διάθεση και προσπάθεια, δυναμισμό και πίστη στις ικανότητες τους, έφεραν την επίτευξη ορίων για τους επερχόμενους Αγώνες Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις και ενδυνάμωσαν την αυτοπεποίθησή τους .

Ο κόπος της προσπάθειας, έφερε επίσης ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στη βαθμολογία του σωματείου μας, από τους αγώνες αυτούς, το οποίο φανερώνει τη δυναμική του «ΑΜΕΙΝΙΑ», για διατήρηση ή/και βελτίωση της θέσης στην πανελλήνια κατάταξη των σωματείων του κλασσικού αθλητισμού.

Οι δυνατότητες των αθλητριών και των αθλητών μας - η πίστη σ’ αυτές, μαζί με τη συνέχιση της προσπάθειας, την όρεξη και το κέφι στην προπόνηση, είναι σίγουρο ότι θα φέρουν ξανά και ξανά «γιορτασμούς» επιτυχιών!

Σε όλους τους αθλητές – αθλήτριες και προπονητές του «ΑΜΕΙΝΙΑ», αξίζουν συγχαρητήρια και ευχές για λαμπρές επιτυχίες και νίκες, με επόμενο ραντεβού από τώρα και μέχρι το τέλος της αθλητικής περιόδου, σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο!

(Τα αποτελέσματα των δύο ημερών, με τη βαθμολογία του ομίλου, έχουν αναρτηθεί στο www.segas.gr)

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.